TURKS SPECIALITEITEN RESTAURANT TURQUOISE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 376 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Turks Specialiteiten Restaurant Turquoise. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 8:48 Veel geld voor kleine portie eten
15 jul 2024 om 23:08 Heerlijk!
7 jul 2024 om 23:05 Snel bezorgd, goed verpakt, goed gekruid. Niks mis mee!
27 jun 2024 om 11:27 het eten was erg lekker ken deze restaurant ken ik al jaren alleen erg jammer dat je zo weinig eten krijgt en geen saus bij je schotel voor die paar tientjes had ik beter boodschappen kunnen doen had ik eten gehad voor de hele week bijna.
21 jun 2024 om 6:44 1× nooit weer wat vies bah bah
6 mei 2024 om 22:05 Erg lekker, wel saus zelf bij bestellen er zit geen saus bij de schotel. Vriendelijke bezorger (maar GPS deed het niet)
30 mrt 2024 om 11:49 Het eten was als gewoonlijk goed en heerlijk.
27 mrt 2024 om 22:24 Vlees was goed bereid en de wijnbladeren lekker van smaak. Wel droge rijst. Door een dubbele bezorging van thuisbezorgd was mijn eten lauw. Wel duur.
14 mrt 2024 om 21:26 Voor 23 euro: - Droge rijst - Warme tomaat + ijsbergsla - Vlees was mals, maar karig. Geen groente, brood of saus. Fotos zijn nep - Enige saus mag je zelf kopen - Aardappelschijfjes zat 1/3rde vol? Reacties voelen fake. Zonde van het geld.
9 mrt 2024 om 19:45 Heel lekker gegeten! De bezorgtijd was iet wat aan de lange kant.
8 mrt 2024 om 19:32 Lekker gegeten, volgende keer zelf even daar een hapje eten,, alles wat had besteld was bezorgd,,, top :)
29 feb 2024 om 22:07 Mix koude voorgerechten, volgende keer kiezen we ze apart, 1 vonden we noet lekker en stond niet in de kaart, en er had wel brood bij gemogen. Maar verder was het wel oké..