TURKS SPECIALITEITEN RESTAURANT TURQUOISE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 367 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Turks Specialiteiten Restaurant Turquoise. Meer weten? Ontdek meer

30 mrt 2024 om 11:49 Het eten was als gewoonlijk goed en heerlijk.
27 mrt 2024 om 22:24 Vlees was goed bereid en de wijnbladeren lekker van smaak. Wel droge rijst. Door een dubbele bezorging van thuisbezorgd was mijn eten lauw. Wel duur.
14 mrt 2024 om 21:26 Voor 23 euro: - Droge rijst - Warme tomaat + ijsbergsla - Vlees was mals, maar karig. Geen groente, brood of saus. Fotos zijn nep - Enige saus mag je zelf kopen - Aardappelschijfjes zat 1/3rde vol? Reacties voelen fake. Zonde van het geld.
9 mrt 2024 om 19:45 Heel lekker gegeten! De bezorgtijd was iet wat aan de lange kant.
8 mrt 2024 om 19:32 Lekker gegeten, volgende keer zelf even daar een hapje eten,, alles wat had besteld was bezorgd,,, top :)
29 feb 2024 om 22:07 Mix koude voorgerechten, volgende keer kiezen we ze apart, 1 vonden we noet lekker en stond niet in de kaart, en er had wel brood bij gemogen. Maar verder was het wel oké..
1 feb 2024 om 19:52 Awesome food and perfectly on time
30 dec 2023 om 16:18 De bestelling werd door Thuisbezorgd geannuleerd, zonder enige melding naar de klant(pas 45 minuten later). Schandalig, je kan niet eens bellen naar thuisbezorg over wat dan ook. Diep triest, en dan krijg je over 3 dagen pas je geld een keer terug.
17 dec 2023 om 21:41 Het was weer erg lekker..
10 nov 2023 om 19:46 We hebben € 25. 83 betaald voor een broodje vlees zonder garnituur, saus en een minuscuul bakhe groente met 5 garnalen. Ook waren er geen servetten aanwezig. Smaken waren goed maar prijs niet in verhouding met de hoeveelheid en service.
17 sep 2023 om 19:20 Heerlijk eten echt een aanrader. Bezorging netjes.
4 sep 2023 om 11:19 Heerlijk eten en een vroendelijke bezorgservice